Stadionul Narendra Modi

Stadionul Narendra Modi, Ahmedabad, India

Mulțimea pentru jocul din prima zi a celui de-al patrulea și ultimul test al seriei dintre India și Australia ar putea fi cea mai mare mulțime adunată pentru un meci de cricket.

Acest stadion imens, cel mai mare din lume, are o capacitate de 132.000 de locuri. A fost redenumit Stadionul Narendra Modi după redeschiderea în februarie 2020, după o reconstrucție majoră de cinci ani.

Pe lângă cricket, stadionul a fost locul de desfășurare a evenimentelor majore, inclusiv Jocurile Naționale de anul trecut și sosirea fostului președinte american Donald Trump în India în 2020.

Prezența record pentru o zi de test de cricket este de 91.112, de la începutul bătăliei Ashes din 2013-2014 de la MCG, în ciuda faptului că seria era deja câștigată până la acel moment.

Pare un cadru potrivit pentru un serial fascinant care promite un rezultat tentant. O victorie pentru India îi va asigura locul în Campionatul de Teste din iunie, în timp ce o victorie pentru Australia va însemna o serie egală, un rezultat extrem de satisfăcător după ce a fost complet învinsă în primele două meciuri.

85.000 de bilete au fost deja vândute pentru prima zi de mâine.

//

Narendra Modi Stadium, Ahmedabad, India

The crowd for the first day’s play of the fourth and final Test of the series between India and Australia could possibly be the largest crowd assembled for a cricket match.

This huge stadium, the largest in the world, seats 132,000 people. It was renamed the Narendra Modi Stadium after reopening in February 2020 following a major, five-year reconstruction.

As well as cricket, the stadium has been the venue of major events including the National Games last year, and the former US President Donald Trump’s arrival in India in 2020.

The record attendance for a day of Test cricket stands at 91,112, from the start of the 2013-14 Ashes battle at the MCG, despite the series already being won by that point.

It does seem an appropriate setting for a fascinating series that promises a tantalizing outcome. A win for India will ensure its place in the Test Championship in June, while a win for Australia will mean a drawn series, an extremely satisfactory result after being comprehensively beaten in the first two matches.

85,000 tickets have already been sold for tomorrow’s first day

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *