Shop

Sareen Sports Industries (SS) este una din cele mai importante companii producatoare de echipament sportiv specializata in echipament de cricket. Aceasta functioneaza inca din anul 1969. Compania a inceput sa exporte bate de cricket catre UK si Australia incepand cu anul 1979. Sareen Sports Industries fabrica echipament de cricket de inalta calitate pentru a atinge standardele pietelor nationale si internationale.

Compania, in anul 1985, a mai adaugat in fluxul de productie si mingiile de cricket si echipamentul de protectie din piele sub sigla “SS SUNRIDGES”. In anul 2012 au castigat premiul pentru “Cel mai cunoscut brand in Asia” acordat de Asia Brand Association – Hong Kong, pentru atingerea unei pozitii importante pe piata internationala a echipamentelor de cricket. Compania exporta echipament catre Australia, UK, USA, Africa de Sud, Canada, Sri Lanka si Bangladesh. Brandurile companiei sunt TON L.E, TON ELITE, TON VA-999, TON HERITAGE, TON CAMBRIDGE.

In paginile urmatoare veti gasi prezentarea echipamentului de cricket produs de SS Sports Industries. Daca sunteti interesati de achizitionarea produselor din acest magazin online, va rugam sa ne contactati completand numele si adresa completa si lista completa a produselor pe care le doriti. Va vom trimite pretul si vom decide conditiile de plata. Setul de Kwik Cricket este, de asemenea, disponibil spre vanzare.

 

Pentru orice alte intrebari va rugam sa folositi formularul de comanda.