Training

Unul dintre obiectivele cheie ale Consiliului Roman de Cricket este introducerea unui program oficial de training pentru cricket in cadrul initiativelor legate de acest sport, in urmatorii ani. In mare, programele de training se vor orienta spre urmatoarele domenii:

 

  1. ‘Training pentru antrenori’. Acest program va fi promovat in special in scolile unde un antrenor (recunoscut) va antrena anumiti profesori/membri ai staff-ului din respectivele scoli care la randul lor vor indruma copiii in arta cricket-ului pentru a dobandi atributele fizice fundamentale in acest sport. Tot ei ii vor initia in varianta simpla de joc numita Kwik Cricket ce va fi introdusa sub forma unui program si practicata in mod regulat ca si alte activitati sportive in scoli.
  2. ‘Tineri cu potential’ in care antrenori profesionisti vor identifica si alege copiii talentati ce vor fi trimisi la tabere speciale de cricket organizate pe timpul verii sau al iernii.
  3. Dezvoltarea unui program special de antrenament pentru a introduce cricket-ul feminin in Romania.
  4. Prin intermediul unor workshop-uri periodice, programele de tranining vor putea fi urmate de catre membri cluburilor inscrise la acestea.
  5. Pe termen lung se urmareste infiintarea unei Academii – Centrul de Excelenta in Cricket – care sa se adreseze participantilor locali dar si de peste hotare, printr-o gama variata de cursuri la diferite niveluri si specializate pe diferite aspecte ale jocului.

Informatiile referitoare la aceste programe vor fi puse la dispozitie pe viitor in aceasta sectiune a website-ului. Pana atunci, daca aveti nelamuriri legate de training in domeniul cricket-ului va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati.