CS UNEFS Bucuresti

Inițiere în cricket pentru 70 de copii

La Complexul Sportiv Național de la izvorul Mureșului, județul Harghita, s-a desfășurat astăzi un antrenament de inițiere la cricket pentru copiii aflați într-o tabără școlară.

Florin Pavel și Zaara Dancu, ambii legitimați la CS UNEFS București, au organizat ateliere tehnice pentru copiii prezenți în tabără. În total, 70 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, au participat și au deprins tainele cricketului.

Ei au văzut cum se aruncă o minge, cum se prinde, cu se lovește cu bastonul și au făcut primii pași spre practicarea sportului de performanță.

Cea mai bună concluzie a fost chiar a copiilor implicați care, la final de sesiune, au întrebat dacă vor mai avea și mâine cricket în program. Este posibil ca, săptămâna viitoare, când în aceeași locație vor fi alți 130 de copii, delegația CS UNEFS București să mai întreprindă o vizită de lucru la Izvorul Mureșului.

Pe de altă parte, acesta a fost primul eveniment oficial pentru CS UNEFS București, al promițătoarei Zaara Dancu, care evoluează pentru naționala U19 a Scoției.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *